kata beach

Mellan de två träningspassen idag så körde vi ca 10 – 15 min bort till Kata Beach. Vi skulle kolla i lite butiker och kolla läget lite. Det var jag och min vän Paris från Australien som åkte, samt 2 killar som också är från down under, 1 kanadensisk grabb och en engelskman.

Jag kan säga direkt att jag inte tänker köra själv nästa gång jag åker dit! Det var mycket mer trafik än här i lilla Rawai och det var sjukt jobbigt och stressande haha. Så nästa gång åker jag med någon av grabbarna tror jag.

Här kommer i alla fall några bilder jag lyckades ta idag. Jag lovar att jag ska bli bättre med fotograferandet framöver 😉  Klicka förövrigt på bilderna om ni vill se dem större.

Kata Beach är en rätt så stor strand, tillskillnad från lilla Ni Harn beach som ligger där jag bor.

3 av grabbarna, 2 aussies och en english (mitten).

En liten affär med diverse krimskrams

Inte så het, men ni kanske vill se någon bild på mig då och då haha..

Sådana här affischer sitter det överallt. Killen längst till vänster, Justin, är min roomie. Killen bredvid, Leon, tränar och bor här också på Sinbi. Justin ska dock inte fightas längre då han e sjuk. Men imorgon ska vi se riktiga muay thai fighter 😀

Lite träd och berg, mycket finare i verkligheten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: