so far

Hej allihopa. Kanske dags för en liten uppdatering?

Flygresan var lång. Mellan arlanda och Doha så satt jag bredvid en jättetrevlig svensk tjej, hon skulle dock till abu dhabi och skulle därmed byta till ett annat plan än mig i Doha, Denna flygresa tog ca 6 timmar och jag kollade på film hela vägen.

I Doha blev det lite förseningar, och när vi stod på transferbussen utanför flygplanet så fick vi vänta i typ 30 min innan vi fick gå. Lite irriterande, speciellt när två svenska män hela tiden stod och gorma om hur förbannade dom var och alla var idioter och bla bla bla… kände mest, kom igen det är bara att gilla läget och vänta. Inget går snabbare av att man står och gormar.

Flygresan mellan Doha och Kuala Lumpur i Malaysia, vart vi endast gjorde ett tekniskt stopp på 1 timme och inte ens gick av planet, tog ungefär 8 timmar. Denna flygresa satt jag brevid en man som jag inte pratade med något särskilt, men han var i alla fall inte svensk. Jag sov nästan hela flygresan.

När vi väl kom fram till Phuket så blev jag riktigt nervös. Utanför flygplatsen stod i alla fall en snäll lite thai med en skylt där det stod ”Camilla – Sinbi muay thai”. Det tog ungefär en timme till dess att vi kom fram till Sinbi muay thai.

Första kvällen, igår, åt jag pizza. Så det blev inte någon direkt smak av den thailändska kulturen 😛 Jag hade jättesvårt att somna sen på kvällen också, förmodligen för att det bara var ”mitt på dagen” enligt min svenska klocka. Dessutom var jag jättenervös inför hur allt kommer att bli hör nere och jag hade en fruktansvärd hemlängtan till Jacke, vilket jag fortfarande har.

Träningen imorse gick ändå helt OK trots att vi inte äter någon frukost. Upplägget på träningen var uppvärmning med hopprep, stretch och sen skuggboxning, Därefter fick jag köra några ronder mitts med en av thaitränarna. Sen körde jag några ronder säck utan att någon tränare var med. Och sen körde vi typ säck gemensamt ett gäng med en tränare som sa vad vi skulle göra. Avslutade med stretch.

Kan inte påstå att jag är superimponerad av träningen ännu, känns ungefär som hemma bara det att det är mycket varmare haha, Men det återstår att se vad dom har att leverera =) Mycket handlar nog också om min egen inställning och hur mycket jag anstränger mig.

Vi får se hur detta går för mig. Just nu känner jag mig inte alls särskilt hemma, och längtar mest hem om jag ska vara helt ärlig.

Annonser

4 thoughts on “so far

  1. Ahh! Jag blir så avis… Här hemma är der -14 å snö… Hoppas att din hemlängtan blir lite bättre snart så du kan njuta av värmen och köra stenhårt på träningen! Du får smita över till Suwit och Zandra om du känner dig ensam =P Massa Fight Club kramar!

  2. Hej Camilla! Det är Mirandahs kompis Emma som skriver. Vill bara säga att jag tycker att det verkar jättespännande med din resa och att du är så himla modig som åker iväg själv sådär! Speciellt när du har en sambo där hemma, kan inte ens föreställa mig den hemlängtan jag skulle ha till Alex!! Alla mina stora resor har ju varit med honom, det längsta jag varit utan honom är en weekend (och t.o.m då har jag fått hemlängtan till honom trots att jag haft minst en nära tjejkompis med mig och befunnit mig inom Europa 😛 ). Men jag tror du kmr vänja dig, det känns säkert värst ibörjan. Hur länge ska du vara borta?? Visst är det en träningsresa du är iväg på? Minns att Mirandah sa nåt förut om att du skulle åka till Thailand och träna, men kmr inte ihåg några detaljer. Tycker vilket fall som helst att det verkar spännande och roligt och att du är modig! Hoppas du får en bra tid, det får du säkert, Thailand är härligt 🙂

    • Hej Emma! 😀

      Ja du är nog den som mest kan förstå hur mycket hemlängtan man kan ha till sin kille, speciellt som ni varit tillsammans typ lika länge som mig o jacke =)

      Jag ska vara borta 1-2mån, beror lite på =) Jag tränar 2 ggr om dagen här, 2 timmar per pass! Och det e thaiboxning som gäller =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: