andra träningen

Sorry för bildtomma inlägg. Har inte orkat ge mig i kast med kameran ännu.

Har kört mitt andra och sista träningspass för idag. Det gick rätt bra faktiskt och var riktigt roligt. Däremot så tränar dom inte alls på huvudhöga sparkar här?! Skittrist! En tränare sa t.o.m. till mig att göra midjesparkar istället när jag tränade på att göra höga roundhouse sparkar på säcken haha. Jaja jag får väl träna det i smyg då så att jag inte tappar stinget.

Snart är det dags för mig att sova här borta i alla fall.Skumt värre att klockan bara är eftermiddag i sverige haha,

Vi hörs snart igen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: