tired monday

Idag gick det lite sådär på träningen. Har haft en trött måndag överlag, och sovit väldigt dåligt, vilket tog ut sin rätt på träningen. Men så är det ibland, man måste få ha dåliga dagar ibland. Imorgon är en ny dag 🙂

Får förövrigt gå på de avancerade passen på träningen nu, vilket gjorde mig mycket glad 😀 Framåt går det i alla fall, och i Thailand kommer jag förhoppningsvis att utvecklas riktigt ordentligt så att jag kan visa vad jag går för när jag kommer tillbaka sen 😉

13 dagar kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: