saturday

Bild från i somras. Snart kan jag gå klädd såhär igen. Dock inte här i svea, utan i Thailand. 15 dagar kvar till avfärd. Nervösa resedjuret kan jag lova.

Idag har jag & Jacke tittat på anime-film. Sen har vi även käkat på Burger King (lördag = ätardag wooho!) samt sett nya Sherlock Holmes på bio. På bion åt jag poppisar, drack cola och åt chokladmuffin. Ingen diet här inte haha! Nu blir det nog till att fortsätta chilla järnet, och kolla på lite South park 🙂 Just det, pratade även med min bästis Jessica i telefon som för tillfället befinner sig i Laos, sååå härligt att höra din röst igen loppan ❤ Snart ses vi en sväng innan det är min tur att bege mig ut i världen!

Nej, till soffläge och bort från datorn nu. Byeeeeeeeeeeee

 

Annonser

One thought on “saturday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: