this weeks / lunch

image

Ja detta är då veckans lunch. Och ja, bilden blev så nedrans trist att jag var tvungen att liva upp den lite.

Min kosthållning har vart lite si så där sedan jul, och nu vill jag komma på rätt bana igen innan det vankas thailandresa + hårdträning. Måste ge mig ut och löpträna i helgen också trots dessa fruktansvärda minusgrader. Min kondition har nämligen försämrats markant på grund av senaste tidens förkylning…. morr..

Meeeen i alla fall; veckans lunch består alltså av kyckling, broccoli och lättkesella 🙂

Annonser

4 thoughts on “this weeks / lunch

  1. Haha, sån lunch åt jag också när jag körde bootcamp. Ibland bytte jag ut broccoli mot gröna bönor. Och ibland hade jag sötpotstis till. Bra mat som gav resultat, men nu är jag så less på det att jag aldrig skulle frejja att göra det igen :-/
    Lycka till att nå ditt mål!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: