balconette

Köpte dessa två bikinitoppar i balconette-bh stil till dess att jag åker till thai (banden på topparna går att ta av). Tycker inte om några av de bikinis jag har hemma, så det kändes som en värd investering. Eller ja den enda jag gillar är en trekantsbikini, och det funkar inte så bra om man får en sådan bränna tycker jag…

Så dessa kommer förmodligen till mig i nästa vecka =) Finns förövrigt massvis med nya snygga bikinis på H&M’s hemsida nu, som precis kommit in.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: