a new year / 2011 becomes 2012

Sista dagen på året! Vad har jag gjort under ett helt år måntro?

– Började med thaiboxning i januari
– Firade 4 år tillsammans med Jacob i mars
– Gick ner 10 kg mellan januari och juni
– Bytte boxningsklubb till Fight Club Stockholm i juni
– Var bara hemma i Sverige under min semester i juli/augusti
– Köpte flygbiljetter till Thailand

Har mest tränat som en tok under det här året, och jag kan direkt säga att jag aldrig mått så bra som jag gjort 2011!

Nu sitter jag och filosoferar lite över det kommande året. Den 29:e januari åker jag som bekant till Thailand, för att inte återvända till svea rike först den 6: april. Resfebern börjar sakta men säkert att smyga sig på nu… och den är inte nådig kan jag lova!

Eftersom att jag åker helt ensam iväg på mitt äventyr, så känns det hundra tusen gånger läskigare än om jag haft en reskamrat. Tankarna som flyger omkring handlar om allt från hur flygresan på x antal timmar kommer att bli, till hur jag ska göra när jag väl kommer fram till Phuket, samt konstiga tankar om vad man ska äta till frukost och om jag verkligen kommer att få några vänner (haha). Sen är det ju träningen också.. springa 1 mil på morgonen för att sen träna i 2 timmar, och likadant sen igen på eftermiddagen. Vad har jag gett mig in på? Lämna sköna, bekväma tryggheten här hemma för att bege mig ensam till ett land där jag aldrig varit och få blodsmak i munnen av all träning?

Sen kommer tanken: men det var ju den tradiga, tråkigt trygga vardagen som jag ville bort från! Det finns en mycket bra anledning till att jag gör den här resan, som inte bara innefattar träningen: utan att få växa som person och känna på hur det är att komma utanför min ”comfort zone”. Växa både fysiskt och mentalt. Jag tror det är väldigt viktigt att utmana sig själv för att kunna utvecklas som person!

Nej, det kommer bli en awsome resa! Och jag kommer nog ha riktigt jäkla roligt =)

Gott nytt år allesammans! 

 

Annonser

One thought on “a new year / 2011 becomes 2012

  1. Schemat ser ut som följande:
    Tis: Militärpress, Bänkpress, Chins, Dips samt Skivstångscurl
    Ons: Knäböj, Knäspark, Stela Marklyft, Legcurls samt Stående vadpress

    Samtliga pass börjar med 5min uppvärmning, samt avslutas med 30min på crosstrainern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: