koh phangang

Igår efter visum-ansökan, springandet på stan och shoppingen så gick jag & Jacke till Koh Phangang på söder och käkade en sen lunch. Mycket smarrigt var det!

Hela den här visum historien var sjukt jobbig btw.. Först var vi tvungna att åka till mitt jobb (fast vi var lediga haha) så att jag kunde låna skrivare och kopiator. Måste nämligen ha med mig kopia på mina resehandlingar, kopia på passet, själva passet och sedan små bilder på mig själv. De två förstnämnda fixade vi på mitt jobb. Sprang in där helt oanmäld och gjorde nog dom flesta kollegor lite chockade av att jag dök upp där kl 9 på morgonen haha!

Sen började jakten på en fotoautomat. Jag hade inte ätit någon frukost heller. Kan lova att jag var grymt grinig och svettig efter att ha sprungit runt både här och där i min vinterjacka innan vi tillslut kom till centralen där en fotoautomat fanns att tillgå.

Efter att vi varit på ambassaden så gick vi och fikade på Mocco på Östermalm. Jacke bjöd mig på en räkmacka + latte, sen blev jag glad och harmonisk igen =) Tur att man har en kille med tålamod som en lugn ko!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: