time to get ready / beach 2012

För er som inte ska till thailand och endast hårdträna i två månader (hähähähä) så finns detta toppen-erbjudande att tillgå på klubben jag tränar på! Kan berätta för er att jag själv loosade 10 kg på att börja köra thaiboxning (i kombo med en bra kost förstås), vilket kanske känns som en bra morot för att börja träna innan det är dags att hoppa i bikinin igen 😉

Göm er inte i vassen i år igen, börja träna och må bra haha! Bli stark och snygg! Jag lovar, man mår mycket bättre av att träna och äta bra, och känna att man blir bättre och bättre än att slöa i soffan och äta godis och skräpmat var&varann dag. Been there, done that nämligen 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: