roundhouse / kicks

image

Idag var det ytterliggare ett roligt pass på FC. Var lite tröttare i musklerna idag efter gårdagens lyckade 1,5 timmes pass, men tycker det gick hyffsat bra ändå. Ger mig själv tre och en halv katt av fem möjliga rent prestationsmässigt.

Vi körde fokus på roundhousesparkar idag i alla fall, vilket var mycket roligt 🙂 tycker bara att thaimittsarna är lite otympliga och tunga, men får väl se det som extra träning för armarna antar jag 😉

Om någon möjligtvis undrar varför jag har en katt mitt i fejset på bilden här ovan, så beror det på att jag ser ut som ett jävla offer haha. Vill poängtera att det inte är fotografens fel (min tränare), då jag faktiskt ser ut som ett offer på nio av tio bilder oavsett vem som står bakom kameran. Men resten blev bra haha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: